Geld voor later

Geld apart zetten voor later

Financiële zekerheid voor later
Je kunt op verschillende manieren zorgen voor geld voor later. Blijven sparen, gaan beleggen, besparen, je pensioen aanvullen, extra aflossen op je hypotheek of op leningen: elke manier heeft zijn voor- en nadelen. Kies voor de optie die het best bij je past. Belangrijk is om je korte- en langetermijn doelen op papier te zetten.

Wat zijn je korte- en langetermijn doelen?
Later lijkt misschien nog ver weg, maar toch is het slim om alvast te beginnen met het opbouwen van een inkomen. Voor de studie van je kinderen bijvoorbeeld, of een (vervroegd) pensioen.
Je financieel adviseur van Financieel Zeker kan je er alles over vertellen en adviseren.

Advies

Een fundamenteel en gedegen advies is bij alles wat we doen van groot belang. Wij zien onze dienstverlening als een sociale verantwoordelijkheid: we geloven dat financieel advies een fundamentele dienst is in de samenleving die bijdraagt aan de welvaart van iedereen. De manier waarop je je vermogen opbouwt is van grote betekenis voor je toekomst. En daarmee ook van dat van anderen. Je wil dat het goed geregeld is. Dat willen wij ook. Maak dus een afspraak om dit op eens goed te bekijken. Wij geven graag advies dat past. Nu en in de toekomst.

Financieel zeker zijn. Dat geeft een goed gevoel.